Încărcați simplu și confortabil dispozitivele dumneavoastră cu încărcătoare USB de la TEM

În ziua de azi există o abundență de telefoane mobile, ceasuri inteligente, tablete, camere video sport, dispozitive de navigație și alte dispozitive electronice, iar alimentarea lor a devenit o sarcină zilnică.

Acumulăm rapid diferite adaptoare, conectori, cabluri și, de aceea, TEM vă oferă o soluție simplă – încărcătoare USB EM66 și EM67 capabile. Acestea sunt proiectate ca element unimodular și sunt instalate în același mod ca o priză electrică Modul obișnuită.

Încărcătoarele USB EM66 și EM67, instalate pe mesele dvs. de birou, la birouri sau ca „priză” separată în apartament sau spații publice, oferă un confort și fiabilitate crescute la alimentarea dispozitivelor electronice.

Încărcătoarele USB, în ciuda dimensiunilor mici, sunt foarte capabile, astfel încât să puteți încărca rapid și ușor dispozitivele printr-un port USB standard.

EM66 este dotat cu un port, iar EM67 cu două porturi de încărcare (2.4 A). Acest lucru conferă capacitatea de încărcare a două dispozitive în același timp. Când încărcați un dispozitiv, se menține puterea de 2,4 A, iar la încărcarea a 2 dispozitive, puterea de ieșire este distribuită.

Încărcătoare USB de dimensiune 1M – diverse opțiuni pentru instalare și combinare cu elemente

Sunt disponibile în mărime de 1 modul, astfel încât pot fi ușor combinate cu întrerupătoare modulare, prize și alte elemente funcționale MODUL. În acest fel, puteți combina mai multe funcționalități într-un singur loc și puteți crea combinații unice, adaptate dorințelor și nevoilor dumneavoastră.
Instrucțiunile tehnice pentru conectarea și utilizarea noilor încărcătoare USB sunt disponibile aici.

O gamă largă de culori pentru încărcătoarele USB

Faptul că sunt disponibile în cinci culori arată că s-a avut în vedere asigurarea unui aspect estetic plăcut și adaptabilitatea încărcătoarelor USB Modul la gustul și dorințele dumneavoastră într-un anumit interior.
Astfel, puteți alege încărcătoarele USB în culoarea preferată:

  • alb,
  • bej,
  • argintiu,
  • negru,
  • și, cea mai nouă, antracit.

Încărcătoarele USB pot fi ușor integrate în atmosfera spațiilor dvs. de afaceri, în spațiile publice sau private, iar cu ramele decorative selectate Pure, Soft sau Line veți obține un aspect modern și vă veți îmbogăți spațiile de locuit sau de lucru conferindu-le un aspect sofisticat.

Încărcătoarele USB EM66 și EM67 sunt deja disponibile la distribuitori și în magazinele de profil.

Aflați mai multe despre restul întrerupătoarelor și prizelor modulare MODUL pe site-ul www.tem.md