Switch

Logiq

Forma care este acasă în orice spațiu. Liniile universale ale întrerupătoarelor își lasă amprenta în mediile de lucru moderne sau în spațiile de locuit calde și familiare.

Armonia culorilor

Familia LOGIQ se distinge printr-o selecție logică de nuanțe de culori elegante care sunt preferate de utilizatori. Nu vă adaptați dumneavoastră, linia LOGIQ se adaptează dorințelor dvs., astfel încât întotdeauna putem crea un ton cromatic conform dorințelor dvs. speciale. Logic.

Alegeți-vă nuanța

Imaginație fără limite

Familia LOGIQ vă permite să alcătuiți combinația dorită. Pentru o combinare ușoară, am creat un supliment util pentru dvs., care vă va ușura alinierea liniilor orizontale și verticale. Așa-numitul sistem 55/55 vă permite să utilizați întotdeauna aceleași elemente universale. Deja știți ce doriți? Nu vă faceți griji, comutatoarele LOGIQ vă citesc gândurile.

Montare logică

Orizontală

Economisiți spațiu pe perete prin asamblare. Când aveți puțin spațiu, verticala este decizia corectă.

Verticală

Combinați după cum doriți.

Ușor de îndepărtat

Elementele vizibile sunt ușor de demontat. Zugravii dumneavoastră vă vor fi, de asemenea, recunoscători.

Simplu pentru cei mai pretențioși

Familia LOGIQ include întrerupătoare, regulatoare, senzori, prize pentru fiecare scop și toate într-un singur loc. Le puteți folosi individual sau în serie. Ca orice familie care crește și se dezvoltă, vom continua să dezvoltăm oferta noastră în conformitate cu nevoile și dorințele dumneavoastră. Ne place să vă ascultăm și să vă oferim o soluție care va fi o continuare simplă și logică a poveștii familiei LOGIQ.

Bine de știut

PROTECȚIA LA ATINGERE

Toate prizele au o protecție încorporată împotriva contactului cu elementele sub tensiune.

ILUMINAT

Construcția bine gândită a întrerupătorului permite iluminarea ușoară chiar și mai târziu.

CALITATEA COMUTĂRII

Contactele din aliaj de argint (AgNi) asigură o comutare fiabilă.

CONTACTE FĂRĂ ȘURUB

Contactele fără șurub permit conectarea rapidă și fiabilă a conductoarelor. Puteți atașa două conductoare de diametre diferite la același contact.

FIXAREA ÎN ADÂNCIME

„Gheruțele” permit o fixare în adâncime(și prin plăcile de faianță etc.).

COMPOZIȚIA DOZELOR

Dozele compuse vă vor ușura munca. Distanțele potrivite sunt garantate.

MĂRIMI

Ramele decorative de mărimi de la 1 la 5.

Produsele LOGIQ

  • ÎNTRERUPĂTOAR
  • PRIZE
  • RAME DECORATIVE

LOGIQ este soluția pentru sistemul de doze rotunde standard. Cu acesta, puteți proiecta atât instalații simple, cât și mai complexe, atât pentru construcții noi, cât și în cazul adaptărilor. Sistemul se distinge prin contactele fără șurub, care vă economisesc timp la instalarea elementelor.

Rețeaua de vânzări