Modul EDGE

Noua linie de prestigiu MODUL EDGE oferă o experiențăsenzorialășivizualădeosebită ca niciodatăpână acum. Sunteți suficient de îndrăzneț?

Materiale de prestigiu

Datorităprocesării impresionante, aluminiul strălucește într-o luminănouă – ramele decorative metalice EDGE. În trei experiențe de culoare demne de atenție: argintiu, auriu, antracit.

Puritatea sticlei permite luminii să se joace șisă se manifeste în noile rame decorative din sticlă EDGE. Culorile contrastante, alb-negru, satisfac chiar si cel mai rafinat gust.

Îndrăznealaîntrerupătoarelor pin

Întrerupătoarele basculante „pin” în 4 culori diferite formează o experiență inovatoare șiunică.Armonia „pinilor” în patru esențe de culoare cu rame EDGE din metal șisticlăcreează un aspect unic și sofisticat.

Minimalism sau retro?

Cu EDGE, văveți putea adapta atât la designul minimalist modern, cât și la stilul retro bogat și, de asemenea, va răspunde celor mai exigente așteptări în cazul construcțiilor noi șirenovărilor.

Este destinat utilizării cu întrerupătoare basculante-pini, dar în același timp permite combinarea cu toate elementele modulare MODUL existente.

Design modular

CULORI

Combinați culorile comutatoarelor pini și ramelor după bunul plac șicreațicombinații unice care se vor potrivi perfect viziunii dvs. estetice.

MATERIALE

Eleganțacalmă a sticlei sau îndrăzneala metalului? Ne-am asigurat că ambele arată de top, așacă nu există nicio decizie greșită.

COMBINAŢIE

Designul modular al întrerupătoruluivă permite săschimbațidupădorință rama, astfel încât vețiputea întotdeauna săadaptațiîntrerupătoarele la stilul și echipamentul interior dorit.

Îndrăzniți,treceți la EDGE

Bine ați venit într-o lume în care farmecul nostalgic se îmbină cu rafinamentul atemporal al minimalismului modern.